Nitra.virtualne.sk - portál o živote v meste Nitra a priľahlom okolí

Dnes

Lekáreň Dami - Špitálska 13, Nitra , 037 6514472
Pohotovostná služba sa poskytuje v meste Nitra, každý deň do 22:00 hod.

Nedeľa 21.12.

Lekáreň na Štúrovej - Štúrova 38, Nitra, 037 6525670
Pohotovostná služba sa poskytuje v meste Nitra, každý deň do 22:00 hod.

Pondelok 22.12. - 23.12.

Lekáreň Dami - Špitálska 13, Nitra , 037 6514472
Pohotovostná služba sa poskytuje v meste Nitra, každý deň do 22:00 hod.

Streda 24.12.

Lekáreň Iris - Špitálska 17, Nitra, 037/7412791
Pohotovostná služba sa poskytuje v meste Nitra, každý deň do 22:00 hod.

Streda 24.12.

Lekáreň Pharmacy Max - Chrenovská 1661/30 (OC MAX), Nitra, 037 6900101
Pohotovostná služba sa poskytuje v meste Nitra, každý deň do 22:00 hod.

Štvrtok 25.12.

Lekáreň Tília Pharm - Výstavná 6, Nitra, 037 6533040
Pohotovostná služba sa poskytuje v meste Nitra, každý deň do 22:00 hod.

Piatok 26.12.

Lekáreň Mojalekáreň - Hviezdoslavova 1, 63 16 995

Sobota 27.12.

Lekáreň Dami - Špitálska 13, Nitra , 037 6514472
Pohotovostná služba sa poskytuje v meste Nitra, každý deň do 22:00 hod.

Recept dňa

Pikantný jahňací guláš

600 g jahňacieho mäsa
3 cibule
4 strúčiky cesnaku
2 chilli papričky
125 ml červeného vína
paradajkový pretlak
1 červená paprika
50 g strúhaného tmavého chleba
1 PL pochúťkovej kyslej smotany
olej
mletá červená paprika
soľ

Nadrobno nakrájanú cibuľu speňte na oleji. Pridajte na kocky nakrájané mäso, mierne osoľte, zaprášte mletou červenou paprikou, pridajte prelisovaný cesnak, paradajkový pretlak, chilli papričky, podlejte vodu a prikryté varte. Podľa potreby mäso podlievajte vodou. Keď je mäso mäkké, pridajte nakrájanú červenú papriku, červené víno a spolu chvíľu povarte. Na záver podľa potreby zahustite strúhaným tmavým chlebom. Podávajte s pochúťkovou kyslou smotanou a bielym chlebom.

Dobrá rada

Vlny na viedenskom rezni

Potrebujeme dostatočne veľkú panvicu. Dôležité je aj to, aby sa rezne vyprážali v dostatočnom množstve tuku či oleja. Počas vyprážania panvicou ustavične pohybujeme sem a tam. To, či bude mať rezeň pekné vlny, závisí aj od teploty tuku alebo oleja. Ideálna teplota je okolo 140 oC (skúška: strúhanka musí v tuku peniť).

Stavebník

AKO ZAZIMOVAŤ BAZÉN

Bazén sa odporúča zazimovať už vtedy, ak teplota vody v ňom klesne pod 12°C .

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Nitra, Cabaj - Čápor, Čakajovce, Ivanka pri Nitre, Koliňany, Lehota, Lužianky, Malý Lapáš, Nitrianske Hrnčiarovce, Pohranice, Štitáre, Veľké Zálužie, Veľký Lapáš, Zbehy
Kontakt | O nás | Reklama | Podmienky použitia |
lang